Hydraulsystem Fördelar

Hydraulik är baserade på Pascals lag , som säger att trycket fördelas jämnt i trånga vätskor . Hydrauliska system är extremt mångsidiga . De kan användas i fordon , traktorer , lastbilar , hög effekt lätta motorer vikt , hissar och delar av ett flygplan som kontrollerar rörelser . Hydrauliska system erbjuder några distinkta fördelar . Noggranna Acceleration

hydrauliska system är mer exakta i sin acceleration . Detta innebär att systemen är särskilt användbart i tillämpningar där man måste ta fart plötsligt . Hydrauliska system har också kapacitet att hantera högre vridmoment med relativ lätthet , vilket innebär att systemen lätt kan hantera snabbt föränderliga hastigheter .
Lättmanövrerad

Alla maskiner som körs på hydraulisk system är mycket lätt att manövrera . I ett elektriskt system , är den mekanism att ändra riktning mycket mer komplicerat. Till exempel , i ett elektriskt system , om ett flygplan måste ändra riktning , har ankaret som roterar för att komma till en punkt och sedan börja om igen när turn är klar . I ett hydraulsystem , är rotationen enklare eftersom kraften fördelas jämnt i alla riktningar och ankaret behöver inte sluta när svarvning eller roterande .
Andra fördelar
< br >

Hydrauliska system inte är mycket brandfarligt , vilket garanterar säkerheten . Dessa system är också lätta att underhålla och är lätta , vilket gör dem lämpade för många olika applikationer .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112624.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.