Alfa Romeo Presenter

Alfa Romeo säger att varje modell den erbjuder är en budbärare av sportighet, stil och känsla. Förarna och entusiaster av Alfa Romeo är en förlängning av detta meddelande. Detta gör att köpa en present till dem, och deras Alfa Romeo, en skrämmande uppgift. När du köper en Alfa Romeo gåva, leta efter objekt som visar varumärket och logotypen och som kommer att åberopa Alfa Romeo passionen inom mottagaren. Miniatyrer

Eftersom varje modell av Alfa Romeo representerar sportighet, stil och känsla, är det säkert att anta att ägaren hellre skulle köra sin Alfa kontra sitter på kontoret. Ett samlarobjekt miniatyr är ett utmärkt sätt att inspirera mottagarens känslor även när han inte kör. Miniatyrer är tillgängliga från Alfa Romeo webbutik och intervall mellan 18 och 25 euro från och med mars 2010.
Kläder
Män

och kvinnor kan både njuta av att visa upp sin Alfa Romeo stil med kläder. Alfa Romeo Collection tröjor, Polos, tröjor, t-shirts och jackor bombplan är alla tillgängliga på nätet. För en extra touch av Alfa Romeo stil, kan du presentera även tillbehör såsom band, manschettknappar, bälten, solglasögon och plånböcker som en gåva. Kläder Priserna intervallet 26 och 540 euro, medan tillbehören varierar mellan 11 och 137 euro.
Alfa Romeo Bilvård

Alfa Romeo är utformad för att framkalla känslor inom dess ägare, så ägaren vill hålla hennes bil ser sitt bästa. En Alfa Romeo bilvård kit, tillgänglig online, innehåller en läder rengöringssats för interiören och en mängd yttre rengöringsprodukter. En bil care kit köpt direkt från Alfa Romeo kostar 94 € i mars 2010.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112623.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.