Hur kan jag hyra en racerbil?

Många auto racing entusiaster strävar efter att köra en racerbil någon gång i sitt liv. Ändå, Bilsport utgifter hindrar ofta blivande racingförare från denna maklig strävan. Äga din egen racerbil är inte bara dyrt, men också tidskrävande. Men att äga en racerbil är inte det enda alternativet för racing-entusiaster: Vissa väljer att hyra racerbilar, vilket gör deras ambitioner mycket mer praktiskt. Instruktioner
1

Hyr en racerbil från företag som tillhandahåller ett race team - ett lag som kan förbereda bilen för ras villkor. Detta system, som ofta kallas "anländer och kör" är idealisk för nybörjare åkare. Detta förnekar också att ansvaret för förvaltningen av gruppmedlemmarna och chassit installationsprocessen. De Faast Performance Körskola erbjuda "anländer och kör" program i 11 olika stater.
2

få en uppfattning om vilken typ av racerbil du tänker köra, eftersom varje biluthyraren erbjuder olika märken av bilar. Du kan hitta olika företag som är villiga att hyra ut tävlingsbilar via Internet. Till exempel är Rent-A-Racecar.net en populär webbplats som erbjuder uthyrning racerbil. De ger Nissan och Stalker bilar ras. Race Car Rental är också ett välkänt företag. Vintage Racing Services erbjuder Beach Lotus, Mazda RX7, Porsche 914/6, och Chevron B-39

också, kolla på nätet platsannonser, eftersom de ofta har annonser av privatägda racingbilar för uthyrning. - Racing West Annonser Rides uthyres är ett sådant exempel.
3

Få en racing licens om du inte har någon, eller om biluthyraren kräver en. Varje företag har sin egen uppsättning krav för att hyra en racerbil. De flesta företag kommer att kräva dig att delta i en körskola, där du kan skaffa en tävlingslicens. Men om du är en erfaren racer, kan flera företag be dig att ge ett avstående genom att kontakta din lokala avdelnings licens stol, vilket gör att du kan gå förbi körskola.
4

Ta med egen racing gear (hjälm, kör kostymer, handskar och racing skor). De flesta uthyrningsfirmor kommer inte lämna dessa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112618.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.