Vilken VIN Medel

En fordonets chassinummer ( VIN ) är en 17 - siffrig kod som tilldelats varje ny bil som gjorts runt om i världen . Koden identifierar fordonet för spårning . Funktioner

VIN-nummer identifierar bilens tillverkare , där den gjordes , årsmodell och har bilen har såsom dess typ av motor i bilen .
Funktion

VIN-nummer används för att spåra fordon under sin livstid . VIN-nummer kan användas för att kontrollera ett fordons förflutna som reparationer eller olyckor samt för att se till att felaktiga reservdelar inte har installerats .
Identification

den nionde siffran i VIN-nummer används som en kontrollsiffra . Varje annan siffra eller bokstav i koden tilldelas ett värde för att beräkna vilket nummer den nionde siffran bör vara att begränsa förfalskade VIN-nummer . De första vins började
Historia

förekommer i bilar på 1950-talet men det var inte förrän omkring 30 år senare att National Highway Traffic Safety Administration standardiserade 17 - siffriga koden och krävs det att sättas i alla fordon .
Fun Fact

VIN-nummer kan använda siffror noll till 10 och varje bokstav utom jag , eftersom O och Q dessa skrivelser kan lätt misstas för andra.
< br > .from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112602.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.