Hur Ship en Auto till Panama

Om du flyttar till Panama eller kommer bara vara där ett tag och behöver din bil, kan du faktiskt skicka din bil till Panama. För leverans en auto till Panama, måste det gå på ett stort fartyg. Det finns två metoder för sjöfarten ett fordon till Panama. Du kan skicka via en container eller roll-on roll-off (RORO). I container, är din bil säkert inlåst i en container för transport. Med RORO sjöfart, är din bil som kördes på båten och säkras på ett bildäck tills den når destinationen, där den drivs av. Containertransporter är det enda sättet att transportera personliga saker i eller med fordonet. Instruktioner
1

Bestäm om du föredrar att skicka din bil via en container eller RORO. Om du föredrar det billigaste sättet, då du kommer att behöva gå med RORO. Om du behöver skicka personliga saker med bilen, då måste man gå med containertransporter.
2

Välj ett företag auto sjöfarten att värva ett citat från. Fråga vänner eller kollegor för remisser eller använda en online katalog av internationella företag bil sjöfarten, till exempel en på MoveCars.com.
3

Gå till webbplatsen för ditt rederi val, eller välja ett par olika sådana. Titta efter länken på webbplatsen för en fri frakt citera eller uppskattning. Klicka på länken för en kostnadsfri offert. Välj vad du är sjöfarten, märke och modell om bad, det datum du vill skicka bilen, där det är sjöfarten från och vart den ska gå. Också välja om du vill skicka container metod eller RORO metoden.
4

Välj ett företag att använda från de citat som du fick. Ge företaget ett samtal med hjälp av telefonnumret på hemsidan eller citat. Fråga om citatet priset inkluderar dem plocka upp bilen eller om du måste leverera det som ska levereras. Om du inte är i närheten av en docka, kan det bli dyrt. Hamnar där bilarna fartyget från inkluderar Miami och San Diego. Också fråga om egenavgifter och skyldigheter i hamnen i Panama. Se om de kan ge dig en uppfattning om hur mycket de kommer att vara och om de har någon i hamnen för att hjälpa dig med det. Vissa rederier har en lokal agent på destinationen som kan hjälpa dig att ta bilen av dina egenavgifter så att du kan få din bil från kajen i Panama.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112598.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.