Hur Hyr en bil med No Drop Fee

Det finns många skäl att hyra en bil. Många människor hyra bilar när deras egen bil repareras, medan andra behöver en bil för att resa mellan orter medan de är på semester. Hyrbil företag är företag som köper nya eller begagnade bilar i avsikt att tjäna pengar genom att hyra dem till allmänheten. De flesta företag kommer att debitera dagsböter samt veckopriser. Dessutom är drop avgifter ofta utvärderas, men kan denna avgift bör undvikas. Saker du behöver
Form Internet
betalning
Körkort
Försäkring
Visa fler instruktioner
1

hitta en hyrbil företag. Det finns flera olika bil företag att välja mellan. Till exempel, Hertz, Budget och Avis är alla seriösa hyrbil företag. Spara tid genom att använda sajter som Expedia, Hotwire, och /eller Priceline för jämförande offerter. Genom att plugga in din information, kommer dessa platser att ge dig en lista med priser från flera olika uthyrningsföretag.
2

Välj din pick-up och avlämning dagar. Använd rullgardinsmenyn kalender verktyg för att välja månad och dag du kommer att plocka upp och släppa av bilen.
3

Välj din pick-up och avlämning gånger. Var uppmärksam på de gånger du väljer att plocka upp och avlämning din hyra. Timmars drift varierar beroende på plats. Dessutom kommer en del företag tar en extra dags kurs om du väljer att släppa bilen efter en viss tid. Du kommer att upptäcka detta genom att läsa bolagets villkor. Detta är ofta längst ner på deras webbsida. Ring och fråga om du har problem med att ta fram denna information.
4

Hitta den lämpligaste platsen för din transaktion. Din hyrbil företag bör ha flera platser från vilka man gör affärer. Välj den plats som ligger närmast dig. Också ta hänsyn till att priserna ofta varierar beroende på plats. För att undvika drop avgifter, välja att släppa din bil utanför på samma plats som du kommer att plocka upp bilen från.
5

Välj vilken typ av bil du vill hyra. De flesta företag kommer att ha olika typer av fordon att välja mellan. Till exempel, kan du hyra en kombi, en lyxbil, en lastbil, en SUV och många fler. Priserna kommer att variera beroende på ditt val.
6

Granska din resplan. Efter avslutad din bokning får du en genomgång av din hyra detaljerna och din totala kostnad.
7

Boka din hyra. Genom att fortsätta, har du godkänt villkoren i din hyra. Vissa företag kommer att kräva en kontantersättning medan andra gör att du kan betala när du hämtar din hyrbil. De flesta företag kommer att skicka dig en bekräftelse, men glöm inte att skriva ut bekräftelsen sidan

. .from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112588.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.