Hur du köper-runt-däck med bra grepp

-runt-däck är oftast mer effektivt i torra klimat än i områden som får mycket nederbörd. Till exempel, på grund av sin mönsterdesign, kan all-season däck utvisa inte snö som vinterdäck kan. Men all-season däck möjliggöra en mer komfortabel körning på motorvägen, och på grund av den platta utformningen av sina trappsteg, kan de faktiskt förbättra torra underlag. Saker du behöver
Penny
Visa fler instruktioner
1

Test mönsterdjupet av begagnade all-season däck innan de köper dem. Detta kommer att säkerställa att de har bra grepp. Placera ett öre upp och ner i däckets slitbana. Om du kan se toppen av Lincolns huvud, då däckets djupet är juridiskt slitna.
2

Välj-runt-däck som har genomgått olika säkerhetstester. Se till att de har testats för hur väl de hanterar och broms, samt deras motstånd nivå vattenplaning. Däck som har klarat dessa tester troligen har bra grepp. Du hittar den här informationen genom att kontakta däcktillverkaren.
3

köpa alla-säsongen däck som kommer med en mönsterdjupsmarkeringar garanti. Om tillverkaren är säker i dragkraft av däcket, då de kommer att erbjuda en bra garanti. Garantin bör erbjuda dig en kredit för ersättningsdäck som åtminstone omfattar slitage-och-tår skador.
4

Kontrollera hur gammal använde all-season däck innan du köper dem. Om de är mer än ett par år gammal, då de förmodligen inte har bra grepp. Du kan hitta det datum ett däck tillverkades på däcksidan bredvid bokstäverna DOT, som står för Department of Transportation. De två första siffrorna efter DOT representerar veckan den tillverkats, och de andra två siffrorna representerar det år den tillverkades.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112586.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.