Hur man beräknar rullgardinsmenyn för Hitch Ball

Körning med släpvagn eller annat fordon på ett säkert sätt kräver att dragfordonet är ordentligt inställd . En av de viktiga överväganden är det av hitch höjd för dragfordonet , speciellt när det är sannolikt att vara tillräckligt hög för att orsaka det dragna fordonet för att inte rida nivå. I detta fall kan en droppe skumt användas . Det är en metod för att beräkna hur mycket av en droppe du behöver för din kulan . Saker du behöver
Måttband
Visa fler instruktioner
1

Flytta dina dragfordonet till plan mark och parkera den . Ta ett måttband och mät avståndet från marken till toppen av kulan mottagaren på fordonet .
2

Kontrollera att släpet eller bilen ska bogseras också står parkerad på plan mark och sittande nivå . Mät avståndet från marken till botten av koppel .
3

Subtrahera det uppmätta avståndet till mottagaren i steg 1 från det uppmätta avståndet till kopplingen från steg 2 .

4

Ta ditt resultat och plocka släpp skumt som bäst passar det avståndet . Drop missöden kommer i allmänhet i droppar av 2 , 4 , och 6 inches. Så om din mätning var , till exempel , 5-1 /2 inches , bör du använda en 6 - tums drop skumt , medan om det är 2-1/2 inches bör du använda ett 2 - tums drop skumt .
< br > Addera .from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112577.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.