Hur man tar bort Bus Seats

Vid renovering en skolbuss för personligt bruk, kommer du att rensning insidan av bussen. En del av ombyggnaden kommer att ta bort buss säten. Buss säten säkra på sidoväggen och golvet i bussen. De nedersta bultarna går genom golvet av bussen. Du kommer att behöva en assistent för att hålla fästmuttrarna under bussen medan du tar bort skruvarna från insidan av bussen. Saker du behöver
Penetrerande olja
Helper Review 7/16-inch ringnyckel
3/8-tums hylsnyckel
1/2-tums hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Spraya bultarna med penetrerande olja. Du ska spraya fästmuttrarna under bussen också. Låt penetrerande olja i blöt i en timme innan du tar bort hårdvaran buss sätet.
2

Be din hjälpare att gå under bussen med en 7/16-inch ringnyckel för att hålla muttern som håller sätet bult. Det finns två skruvarna som håller både utanför benen på bussen sätet. Du måste meddela din hjälpare som bult du ska börja ta bort först.
3

Avlägsna bulten golvet sätet med en 3/8-tums hylsnyckel medan din hjälpare håller muttern ordentligt med hylsnyckel. Ta bort alla fyra golv bultar innan han flyttade till sidkolvar.
4

Ta bort de två skruvarna som håller bussen sätet vid sidan av skolbussen med ett ½-tums hylsnyckel. Den sidan av sätet vilar på en metall avsats och bultarna går genom sätets mount och kanten. Det kommer att finnas två eller tre bultar som fäster på sidan av bussen sätet.
5

Be din hjälpare som hjälper dig att dra ut sätet i bussen. Upprepa processen tills du tar bort alla buss-säten.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112576.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.