Hur du ändrar bränslefilter i en Cat Motor

Byta bränslefilter på en Caterpillar motor är en enkel uppgift. Hela installationen är stort och lätt identifierbar. Det finns två slangar och fyra bultar som måste bort, och sedan filterhuset måste tas bort för att tillåta åtkomst till själva filtret. Ominstallation är precis så enkelt som avlägsnande. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Skiftnyckel, åtta till 12 inches
Spetstång
Visa fler instruktioner
ta bort bränslefiltret från Caterpillar Engine

1

Tappa bränslet från bränslefiltret.
2

Lossa bränsleledningarna. Lossa sedan anslutningen bultarna på varje bränsleledning med skiftnyckel. Skjut bulten upp längs linjen och dra linjen från anslutningen. Låt slangen hänga åt sidan.
3

Lossa filterhuset från tillbehöret växelhuset. Använd skiftnyckel för att ta bort de fyra bultarna som fäster filterhuset till tillbehöret växelhuset. Ta bort filterhuset.
4

bort bränslefiltret från huset. Använda vass tång, försiktigt tag i filtret och dra den fri från huset. Var noga med att notera orientering och riktning av filtret.
5

Placera det nya filtret i huset. Tryck på det nya bränslefiltret i, vilket gör att den är vänd åt samma håll som det gamla filtret.
6

Sätt tillbaka filterhuset. Placera filterhuset tillbaka på toppen av tillbehöret drivhuset och skruva de fyra bultarna på plats igen. Dra åt ordentligt.
7

Sätt tillbaka bränsleledningarna. Sätt i bränsleledningen slutar tillbaka till sina ursprungliga platser och skruva anslutning bultarna tillbaka till sina mottagare Dra åt ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112565.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.