Hur du använder din bil larm som inbrottslarm

Inbrottslarm system kan vara väldigt dyrt , speciellt om du bor på en begränsad budget . Det finns sätt att skrämma bort någon som försöker att bryta sig in i ditt hem även om du inte har ett inbrottslarm . Instruktioner
1

Parkera bilen antingen på din uppfart eller framför din lägenhet , hus eller lägenhet . Ju närmare ytterdörren , desto bättre .
2

ta alltid dina bilnycklar till sängs med dig och vet var de är , så att du kan ta dem i mörkret . Sängbord är den bästa platsen .
3 p Om du hör någon som försöker bryta sig in i en dörr eller ett fönster är det första du bör göra är att ringa 911 . Även om du inte talar i telefonen som de kan spåra dig på en mark telefon och hjälp är på väg .
4

nästa sak du bör göra ( eller gör detta på samma tid ) är att trycka på knappen överfallslarm på dig bilnyckel . Detta kommer att få hornet att börja tuta och lamporna börjar blinka och generellt höja ett experiment . Det sista någon bryta sig in i en bostad vill man uppmärksamma dem . Det finns en mycket god chans den skyldige kommer att lämna scenen och hitta ett enklare mål .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112561.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.