Hur man installerar Bil Wraps

Våra fordon säga något om våra personligheter. Vi gillar att uttrycka oss genom våra personliga tillhörigheter och typiskt, vår största tillhörighet - är vår bil - annat än vårt hus. Vi anpassar inredningen med klädslar, stereo och färgade ljus. Vi gör utsidan av våra fordon märkbar med anpassade avgassystem och hjul. De flesta av oss stanna vid ett nytt paint jobb beror, till stor del, till den höga kostnaden. Tekniken har gett oss ett prisvärt alternativ till en dyr färg jobb. Saker du behöver
Bil wrap
Maskeringstejp Sugskrapa
Pin
Razor kniv
Värmekanon
Visa fler instruktioner
1 < p> Tape wrap i läge. Wrap är tillgänglig från de flesta skyltar eller grafik butiker. Placera wrap på en ren yta, såsom ett garage golv, att tillåta den att ligga platt. Den wrap kommer i sektioner som ska markeras för placering: höger framskärm, vänster dörr, etc. Kom ihåg att det här omslaget kommer att täcka hela bilen så var beredd att ha tillräckligt med utrymme för att lägga ut alla avsnitt. Tejpning avsnitten på fordonet först kan du vara säker på omslaget placeras korrekt och passar ditt fordon. Håll avsnitten i wrap mot fordonet och använda maskeringstejp för att hålla dem på plats. Den wrap kommer i olika storlekar sektioner beroende på utformningen av omslaget. Om wrap avsnitten är för stor att hantera, kan du klippa dem i mindre delar med en exacto kniv.
2

Förbered fordonet. När du är nöjd att omslaget är korrekt, ta bort tejpen och placera wrap ur vägen. Ta bort allt som du inte vill trimma runt, t.ex. ytterbackspeglar och antenner.
3

Applicera wrap. Börjar på den bakre delen av fordonet och rör sig framåt, skal uppbackning från wrap och placera den i position på fordonet med hjälp av en gummiskrapa för att jämna ut luftbubblorna. De avsnitt i wrap för huven, taket och baksidan av fordonet kommer att ske senast. Den vinyl kan sträckas i läge men får det inte att dra det för långt och förvränga mönstret. Använd en nål för att smälla några luftbubblor sedan gummiskrapa ut bubblorna tills slät. För snäva kurvor och radikala övergångar (t.ex. djup kropp veck eller går från en plan yta till en rundad yta), kan en värmepistol användas för att värma vinyl och enkel installation.
4

Använd en rakkniv kniv att trimma överskottet sjal runt dörrar och brunnar fender. Var försiktig att inte skära in i bilens färg. Trimma hela fordonet och använda en gummiskrapa för att jämna ut kanterna.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112557.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.