Hur man dra om en Utility Trailer

Över tiden ackumulering av körsträckan tar det vägtull på tillämpningar nyttofordonstrailer. Ledningarna på dessa vagnar måste regelbundet bytas. Här är hur du gör det. Saker du behöver
Avbitartång
Wire klämtång
Butt kontakter
Krympslang
Buntband
Skruvmejsel
gummigenomföringarna
Visa fler instruktioner
påbörja processen
1

Ta bort alla gamla ledningar inklusive dragfordonet sladdkopplingsdonet med en uppsättning av tråd skärande tänger.
2

När du har tagit bort alla de gamla ledningar, använd en stålborste för att avlägsna alla korroderade material från området av den gamla sele. Spraya detta område med en rostskyddande färg för att döda och täta rost förorenade områden. Addera 3

Re-route de nya ledningar från släpvagnen kopplingen till den bakre ramen tvärbalk. Om det alls är möjligt, färdväg din tråd längs ramen skenan på släpvagnen och fäst dem med buntband i gummibussningar.
4 p Om din nya ledningar medföljde fäst kontakten du inte kommer att behöva göra alla ledningar upp framför vid kopplingen annat än att ansluta den vita jordledningen på trailern connector.Be noga med att lämna dig själv tillräckligt med tråd på kontakten för att nå din bogsera fordon plugg och ge tillräckligt med slack i linan för släpvagnar vändradie.

5

Återanslut nya ledningar till varje ljus som kom med dig släpvagn. De vanligaste trailers använder en 4 tråds platt kontakt. Fäst GRÖN kabel till högersväng, gula sladden till vänstersväng, VIT till jord, brunt till svans /markör tråd. Använd en bra skarvförbindning med motsvarande krympslang för att garantera en vattentät försegling.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112553.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.