Felsökning av en moped

Att ha en moped är ett bra sätt att resa kortare sträckor utan bördan av hög bränsleförbrukning. Du är också i det fria, en uppfriskande känsla efter att ha kört en bil under en längre tid. Det kan finnas tillfällen, men när din moped kommer att ha mekaniska problem, som alla andra fordon. Det kan stanna ute, tomgång för hög eller låg, eller bara inte starta. Det vanligaste problemet med moped felfunktionen med en smutsig förgasaren. Lyckligtvis kan du felsöka din mopedens förgasare utan att behöva ta den till en specialist. Saker du behöver
Moped
Ratchet satt
Flathead skruvmejsel
Rag
Spray kan av förgasare renare
Visa fler instruktioner
1

Lossa bränsleslangen kopplad till förgasaren. Lossa skruvarna som håller förgasaren i ramen och ta bort det försiktigt.
2

Lossa skruvarna som håller förgasaren tillsammans med Ratchet och försiktigt dra isär de två delarna av det. Leta efter någon olja uppbyggd i kamrarna, det kommer att se mörkbrun och gummy. Torka alla resttillväxt bort med trasa. Spraya hela kammaren med förgasare renare och låt stelna innan du torkar bort det.
3

Skruva den lilla koppar strålen i mitten av förgasaren. Det ser ut som en liten skruv med ett hål genom centrum av den. Observera att det för eventuella hinder. Det är där olja och bränsle sprutar blandningen genom att kamrarna i den lilla motorn. Håll sprayen förgasare renare direkt upp till hålet i strålen och spraya igenom tills du kan se igenom det igen.
4

Torka alla delarna och byt ut dem som de var när du tog bort den. Din förgasare är nu ren och bör fungera smidigt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112549.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.