Hur ta reda på vem som äger en bil

Om du vill ta reda på vem som äger en bil, måste du göra vissa uppdragen. Med rätt bitar av information, kan du finna att information från flera källor. Dock är informationen inte tillgänglig för vem som helst. För att få information om en bils ägare från en statlig myndighet, måste du ha ett giltigt skäl för din sökning. Om din sökning är av personliga skäl, kan du behöva anlita någon att göra din sökning för dig. Instruktioner
1

Gå till din lokala avdelning av motorfordon (DMV). Om du vet det VIN-nummer på bilen, kan du fylla i ett formulär för att officiellt begära information om bilens aktuella ägaren. Men i enlighet med Drivers Privacy Protection Act, kan DMV släpper bara informationen om din förfrågan gäller en stöld eller överförande av posterna i ditt namn.
2

Gå till den lokala polisen med bilens registreringsnummer. Igen, kommer du bara att kunna ta reda på vem som äger bilen om din sökning handlar om ett brottmål, säkerhetsfråga eller om du vill vara säker på att personen du ska köpa en bil från verkligen äger bilen.

Billiga 3

Hyra en online privatdetektiv. Företag som SnellingInvestigations.com eller PInow.com kan du söka efter privatdetektiver i ditt område. Eller, gå till webbplatsen för din statens sammanslutning av licensierade privata utredare som California Association of Licensed Investigators (cali-pi.org). Enligt Drivers Privacy Protection Act, är licensierade privata utredare får söka offentliga register för att hitta ägaren till en bil.
4

Gå ett offentligt register databas som Abika.com eller LicensePlate.net som tillåter dig att leta upp ägaren till bilen via dess registreringsnummer. Avgifterna för att söka dessa databaser varierar vanligtvis från $ 25 till $ 50 för en årlig medlemsavgift.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112547.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.