Hur man gör med Electric Car batterier

Elbilar är på uppgång och medan de fortfarande är ganska dyrt att köpa , är tillverkarna ständigt arbetar hårt för att få ner kostnaden . Batterierna inuti elbilar är tillverkade av litium-jon och laddas mellan användningarna . Batterierna normalt förväntas att utvecklas väl under de första 100.000 miles . Om batteriet dör och din garanti har gått ut , har återförsäljaren eller en mekaniker som har erfarenhet av elbilar se till att det är i själva verket det batteriet som är dött och inte något annat fel . Instruktioner
1

Kasta en elbil batteri hos din lokala återvinningscentral eftersom många delar av batteriet kan återvinnas . Ring först för att kontrollera om de accepterar elbil batterier .
2

Kasta din elbil batteri i din vanliga soporna om så önskas . Som av 2010 , anser den federala regeringen inte litiumjonbatterier bil som farligt avfall .
3

Ta ur batteriet till en återförsäljare av samma biltillverkaren där batteriet installerades . Elektriska biltillverkare som Toyota , Nissan , Tesla och Honda alla återvinna elektriska bilbatterier . De kan även betala dig för att få det återvinns .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112545.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.