DIY Car Bed

Göra en bil säng själv kräver en kunskap om hur man skär trä i ett visst sätt att göra formen av en bil. En bil säng är mest unik på grund av den typ av bil och trä du väljer. Välj din bil

typ av bil du vill modellen kraftigt ändrar utformningen av sängen. En sportbil säng, modellerad efter en Ferrari eller Camaro, kommer att vara lägre till marken och bör ha en tunnare ram om det kommer att se ut något liknande själva bilen själv. En bil säng som är modellerad efter en Hummer eller större sports utility vehicle har en tjockare, större och tyngre ram, sitter högre upp från marken än de flesta sängar.
Grundläggande struktur

Ramen av bilen blir grundram av sängen - en bil och en säng är liknande i mycket grundläggande strukturen i ett antal olika sätt. Varje hjul på bilen kommer att bli ett ben av bädden när dörrarna blir sidorna. Gaveln blir stammen eller, i fallet med en sportbil, spoilern. Den främre huven kan vara en förlängd del av sängen, där en större madrass kommer att sträcka sig ut i eller kan vara en korg fäst på framsidan av sängen, där du kan lagra extra filtar och kuddar.


Paint

Var noga med att besluta om färger och lack förväg och dela av de områden där du kommer att måla. Måla sängen innan man konstruerar, som att försöka flytta den till sovrummet efter att den har konstruerats och målade är ett recept för katastrof. När du har målat sängen och sätta ihop allt med långa trä skruvar och fästen, måla över de exponerade metallbitar med samma färg färg som omger det, så hur bilen sängen konstrueras något är kamouflerade.
Addera ditt .from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112532.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.