Borsta lastbilstyper

Det finns sju olika typer av borstar lastbilar klassade Incident Command Support (ICS) som brandkårer använder för att bekämpa borste bränder. Klassificeringen baseras på flera faktorer, inklusive pump, antal och storlek på slangar, vattentanken storlek, extra utrustning och antalet besättningsmedlemmar på varje lastbil. Typ en är den största borsten lastbil och typ sju är den minsta. De större borste lastbilar i typ ett och två typ har struktur motorer och typer tre till sju är kombinationen lastbilar. Typ ett

Typ en borste lastbilar har struktur motorer och används i öppna utrymmen för att slåss prärien bränder, små vilda bränder eller landsbygden bränder hem i områden utan vattenposter. Dessa borstar lastbilar har en 400-liters tank och kan pumpa totalt 1.000 liter vatten per minut. Trucken bär totalt 1.800 meter slang, som varierar i diameter från 1 tum till 2 1/2 meter. Typ en borste lastbilar inkluderar en stege som är minst 20 meter långa och kan pumpa en mästare ström med en hastighet av 500 liter per minut. Fyra besättningsmedlemmar driva en typ en borste lastbil.
Typ två

Typ två borstar lastbilar är struktur motorer som används i samma situationer som typ en, utom typ två är mindre, gör det möjligt att komma in i snävare områden. Denna typ har en 400-liters tank och pumpar vatten till totalt 500 liter per minut. Den största slang, 2 1/2 inches i diameter, är 1000 meter lång och 1 1/2- och 1-tums slangar är 5.400 meter och 300 meter långa resp. En 20-fot lång stege fästs på typ två borstar lastbil, och den rymmer tre besättningsmedlemmar. Den tredje typen av borste
typ tre

truck är en kombination fordon. Detta kombinerar ett fordon vildmark räddning, ett terrängfordon och en mini pumper. Det innehåller en 500-liters tank kapacitet med max vattenflöde på 120 liter per minut. Den 1 1/2-tums slang är minst 1000 meter lång och 1-tums slang är minst 800 meter lång. Typ tre borstar lastbilar inte har en stege och de håller tre besättningsmedlemmar.
Type Fyra

Denna typ av borste lastbil är en kombination lastbil, och den rymmer 750 liter vatten med en maximal vatten produktion på 70 liter per minut. Både 1 - och 1 1/2-tums slangar är minst 300 meter lång. Typ fyra borste lastbilar håller tre besättningsmedlemmar och inkluderar inte en stege.
Typ Fem

typ fem borste lastbilar är kombinationen lastbilar och har en 500-liters tank kapacitet . Den maximala produktionen av vatten är 50 liter per minut och både 1 1/2- och 1-tums slangar är minst 300 meter lång. Denna typ har endast två besättningsmedlemmar.
Typ Six

Type sex skiljer sig från typ fem i att dess Vattentanken rymmer 200 liter. Alla andra kriterier för klassificeringen är identiska. Typ sex borste lastbilar är fordonskombinationer också och används för vildmark räddar och pensel bränder.
Type Sju
p Detta är den minsta kombination borste lastbil typ och är det mest lättmanövrerade i trånga situationer med många träd för att navigera genom att nå en brand. Typ sju borste lastbilar håller 125 liter vatten med en maximal effekt på 20 liter per minut. Den 1 1/2- och 1-tums slangar är var minst 200 meter lång. Dessa lastbilar håller två besättningsmedlemmar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112523.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.