Hur styra en bil Korrekt

Förarens utbildning är viktigt för tonåringar att först få bakom ratten . De måste ha rätt utbildning för att bli trygga och ansvarsfulla förare . Styrning är naturligtvis den viktigaste faktorn för att styra ett fordon . Att lära sig att styra på rätt sätt är en grundläggande färdighet för varje tonåring . Instruktioner
1

Ställ in sitsen så att du bekvämt kan se över instrumentpanelen och ratten . Försök att inte luta ryggstödet mycket långt . Benen ska lätt nå peddles utan att böja knäna för mycket .
2

Ställ in ratten på en bekväm vinkel genom att låsa upp baren eller knappen på sidan av rattstången . Håll minst 10 till 12 inches utrymme mellan bröstbenet och hjulet .
3

Lägg höger hand klockan två och vänsterhanden klockan 10 . Linda inte tummarna runt ratten .
4

Vid körning , håll ögonen på vägen , inte på ratten . Vrid ratten på en måttligt snabb takt som du slår , sedan försiktigt låta den räta genom att inte gripa hjulet för hårt .
5

Practice i öppna , ingen trafik områden vid låga hastigheter innan du komma in på en riktig väg . Vinna förtroende genom praktik innan på trafikerade vägar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112518.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.