Automotive Dekal borttagning

Automotive dekaler kan vara ett kreativt sätt att uttrycka din individualitet eller personlighet, men du kanske vill ta bort dem för att ändra utseendet på din bil. Även om de kan visas permanent, kan bil dekaler tas bort. Processen är enkel och tar endast tre steg - framställning av en varmluftpistol, upphettning av dekal, och avlägsnande av dekalen från bilen för att slutföra processen. Varmluftspistol

En varmluftspistol är ett viktigt verktyg när du tar bort en bil dekal. Hyr en varmluftspistol på ett fordons utrustning butik eller köpa en via ett verktyg leverantör. Koppla in den varmluftspistol och låt den värmas upp i flera minuter, eller enligt anvisningar från tillverkaren. Om varmluftspistol inte har haft tillräckligt med tid för värme, kan det inte vara effektivt för att hjälpa att avlägsna dekalen.
Värm dekal

Ta den varma luften pistol i hand, och flytta änden av pistolen runt kanterna på dekalen. Detta kommer att hjälpa till att lossa kanterna, vilket gör dekal borttagning lättare. Denna process kan ta tid om bilen dekalen har funnits under en lång tid, så att dekalen blir fullt uppvärmd innan du försöker ta bort den från bilens yta. När ytan är uppvärmd, tillåta dekalen svalna i cirka fem minuter, eftersom detta hjälper till att påskynda processen. Om du ser bilens lack börjar bubbla, sluta omedelbart och ta bilen till en professionell för att ta bort dekalen.
Peel dekal

När bilen dekal har upphettats, lossna bitarna som har separerade från kroppen av bilen. Dessa kan lossna i små bitar, men detta är normalt. Dra försiktigt ut dekalen ur bilen, tillämpa tvättsprit och tvättmedel till den nyligen ren yta för att avlägsna överflödigt lim eller klister. Fortsätt att värma dekalen som återstår efter avlägsnande bitar för att slutföra borttagningen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112516.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.