Trailer Ljus Typer

Det finns flera typer av släpvagnar, inklusive nytta släpvagnar, tunga släpvagnar utrustning, platta trailers säng, släpvagnar svanhals, fordon trailers transport och släpvagnar båt. Alla dessa typer av släpvagnar måste ha vanliga typer av trailer lampor för säkerheten på vägarna. Standarden trailer lamporna är bakljus, blinkers, backljus och licensavgifter lampor plattan, som kan använda glödlampor eller LED-lampor för belysning. Baklyktor

Alla typer av släpvagnar har bakljus som lyser när de kör. Dessa lampor är i ett rött hölje och de ljusare vidare när bromsarna är deprimerad. Denna typ av ljus fungerar som en broms signal ljus och hjälper till att identifiera den bakre delen av en resa släpvagn.
Blinkers

Denna typ av släpvagn ljus är i en bärnstensfärgad hölje och tjänar syftet att blinkers när blinkers aktiveras i släp fordonet. Vänd signaler varna andra förare att vagnen kommer att sakta ner för att göra en vänstersväng eller högersväng.
Positionsljus

Positionsljus allmänhet för placering på sidorna av en släpvagn sängen och på svanhalsen av en släpvagn. Denna typ av ljus tänds när trailering fordonet startas och förblir tänd så länge som bilen körs. Marker lampor används på längre släp så en förare i körfältet bredvid släpet är fullt medveten om att vagnen inte har passerat honom och det finns mer längd på släpet. Flak trailers, släpvagnar och släp svanhals har typiskt positionsljus av säkerhetsskäl.
Backljus

Denna typ av ljus lyser i sin vita hölje när dragfordonet är sätta i omvänd för att backa upp släpet. Det innebär att fordonet och släpvagnen är i ett efterblivet rörelse.
License Plate Lights

I de flesta stater, är du skyldig att ha två lampor registreringsskylt. Dessa små lampor i ett vitt hölje belysa din registreringsskylt för identifiering på baksidan av en släpvagn.
Lampor /LED

En vanlig glödlampa kan driva alla trailer lampor eller de kan använda flera LED-lampor i varje hölje istället. LED-lampor ger ljusare belysning och vissa Lamptyp signaler finns tillgängliga för ersättning med den här typen av ljus.
Marine Lights

tänder på en båttrailer visas på samma platser som på ett verktyg eller tung utrustning släpvagn. Vissa båtsläp har ytterligare rör lampor som fästet på lastning rören på vardera sidan av trailern med lyser högt för synlighet i kö upp båten med trailer. Men marina lampor är alla permanent tätad för att motstå vatten kommer in när släpvagnen backa ner i vattnet för att lansera en båt. Slutna lampor kommer effektivt att hålla vattnet från att komma in i elsystemet och orsakar ljus för kort ut och sluta arbeta.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112513.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.