De bästa släp

Släp används för en mängd ändamål, från att transportera bilar och varor att bära boskap. De finns i många storlekar och bredder och kan även anpassas för specifika behov. Andra saker att tänka på är om du behöver en öppen eller sluten last trailer, hur mycket vikt den behöver för att dra, om den behöver en eller två axlar för laster över 3000 pounds, en eller flera dörrar för lastning och lossning, och om en ramp eller en hiss grind bäst passar dina behov. Bestäm vilken typ och storlek på last trailer du behöver, sedan köpa en från en ansedd tillverkare. Information om tillverkare och tillverkare av kundanpassade släp är riklig på Internet. Wells Cargo

Wells Cargo banbrytande inom last trailer över 55 år sedan. De gör slutna vagnar från 4 meter bred till 8 meter bred och i varierande längder. Mini Vagnar kan bogseras bakom stadsjeepar och minibussar och är användbart för små företag bogsering behov eller helgen vägen snubblar krigare. Den 8 fot bred Express Wagon är byggd för tunga laster och dragande behov. Wells Cargo har ett rykte för kvalitet specialbyggda vagnar med en stark ramkonstruktion, stål huvudsakliga skenor och radie hörnstolpar. Den 12-volts ledningar skyddas från väder och faror väg och körs inuti ett rörformat viktigaste järnväg. Chassit är skyddad med en epoxy primer och uretan lack och en korrosionsbarriär förebyggande på stålram. Gör inneslutna släp, trailers landskap Addera HAULMARK

HAULMARK, auto transport trailers och andra. Lite Cargo trailern är för fritids dumprar och ägare hem men har alla funktioner i HAULMARK s tunga trailers. Den Kodiak Länkade Cargo Trailer är 7 meter bred. Den V-näsa släpvagn är utformad för transport av bilar och tillåter utrymme för att lagra ytterligare utrustning i näsan. Grizzly 5th Wheel Länkade Cargo Trailer är upp till 100 inches bred med en 8-fot övre däck och ett femte hjul hookup. De kan göras i längder upp till 48 meter lång. HAULMARK s vagnar har stålstomme, DOT belysning, enkla eller dubbla axlar, och elektriska bromsar. Vissa har 3/8 tums väggar plywood interiör vid lastsäkring och hänga upp hyllor.
Tramp Släpvagnar Till Salu

Tramp släpvagnar tillhandahåller skräddarsydda last dumprar för varje bogsering syfte. De säljer även släpvagnar som gjorts av de ledande tillverkarna. Dessa inkluderar enstaka eller tandemaxel nytta släp, öppna eller slutna släp, dumprar dumpa, släp koncessionen och något annat mönster för att passa dina önskemål. Belägen i Savannah, Ga, de har en begränsad sjöfart område men välkommen pickuper.
Trailer Showroom

Trailer Showroom erbjuder ett komplett sortiment av släp i ett brett spektrum av stilar och storlekar från släpvagnar som transporterar en enda motorcykel till multi-bil auto transporter. Varje släpvagn är anpassade tillverkas endast vid beställning. De kan också göra släp med aluminiumramar som är jämförbara i bredd och längd med en stålram enhet men har mindre vikt att bogsera.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112500.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.