Hur Hyr en bil med chaufför

Hyra en bil med en personlig chaufför är inte så svårt som det kan verka. Den största utmaningen skulle vara att avgöra vilken typ fordon du vill. Alternativen omfattar limousiner, lyxbilar stad och hyrbilar. Oavsett vad du väljer, kan hyra en bil med chaufför spara tid om du försöker hitta din väg runt en stad - eller det kan få dig att känna som om du anländer med stil. Instruktioner
en uthyrning

Research. Biluthyrningsfirmor som Avis och Enterprise drivrutiner erbjudandet. Sök efter limousine eller lyx hyrbil på nätet för att hitta platser. Ta reda på vilken typ av extramaterial medföljer limousine lägenheter. Vissa lägenheter har allt från disco bollar till dansgolv. Bestäm storlek och modell av bil du vill ha. Kontrollera med lokala konsumentfrågor kontor för att lära sig om det finns klagomål innan du handskas med en obekant företag.
2

Kontrollera att hyran är inom din budget. Uthyrning bilförare börjar runt $ 30 i timmen i minst tre timmar. Detta är inte inklusive serviceavgift eller gottgörelse. Limousine, kostar lyxiga stadens bilar och bussar parti mer. Standard hyror kan kosta mellan $ 65 och $ 100 per timme för en limo. Fråga om det finns en plan snarare än en timavgift. Få en uppskattning av hur mycket det skulle kosta att hyra en drivrutin för en nödvändig tidsperiod.
3

Boka din hyra via telefon eller online. De flesta företag föredrar du gör detta minst 24 timmar i förväg. Om du reserverar via telefon, kan en representant ordna fordonet och föraren. Om du använder Internet, måste du boka först en hyrbil och sedan boka en drivrutin separat.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112499.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.