Vad är definitionen av kompositmaterial ?

I USA ensam finns det 5.000 till 7.000 tillverkare och distributörer av kompositmaterial , vilket gör det till en stor intäkt industrin . Majoriteten av kompositmaterial är armerad plast . Definition

Enligt American Composites Manufacturers Association ( ACMA ) , kompositmaterial är en kombination av två eller flera material för att förstärka deras egenskaper och göra dem starkare tillsammans än de är ifrån varandra .
< Br >
typer
p Det finns två typer av kompositmaterial , de som bildar naturligt och de som är syntetiska ( konstgjorda ) . Trä är ett exempel på ett naturligt kompositmaterial , som samlar cellulosafiber och lignin .
Composition

ACMA säger att glasfiber utgör sammansättningen av nästan 90 procent av kompositmaterial , i kombination med antingen polyester eller vinylester harts för att bilda en armerad plast .
Kännetecken

Enligt ACMA , kompositmaterial är starka , tåliga och lätta , flexibelt och korrosionsbeständigt .
använder

Tillverkarna använder kompositmaterial i bilar , båtar, byggnader och anläggningar, apparater , flygplan, och många andra produkter . < br > Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112497.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.