Hur man lägger in en Hitch Mottagare på min bil

dragkrokar är standard eqiuipment på de flesta lastbilar, men det betyder inte att en bil inte kan ha en också. Även en bil har potentiellt mindre hästkrafter och vridmoment än en stor lastbil, kan det dra ändå lätt släp eller en liten båt till och från olika platser med minimal ansträngning. På grund av detta, har bult många tillverkare fabriken platser för ett skumt, vilket gör installationen mycket enklare. I det här fallet är projektet fordonet en 2003 Toyota Camry, men processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
Jack
Jack står
Penetrerande olja
Stålborste
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
Dragkrok kit
Visa fler instruktioner
1

Lyft upp bilen med domkraft och placera den på pallbockar. Se till att bilen är säker innan du kryper under den.
2

Lokalisera de tre skruvhålen på varje sida av fordonets undersida som finns på rambalkar på vardera sidan av reservdäcket väl . Spraya genomträngande olja i dessa gängade hål och rengör dem med stålborste för att avlägsna eventuella rester eller rost som kan finnas i hålen.
3

skruva isär ljuddämparen och den första bulten på ramen skena för ljuddämparen värmesköld med hjälp av 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag. Dra sedan ner ljuddämparen lite så det är ur vägen.
4

Lyft dragkrok på bilen, vila passagerarsidan ovanpå ljuddämparen när du löst trä skumt i ramen skenan med hårdvaran medföljer dragkrokssatsen. Lyft sedan passagerarsidan av skumt och löst skruva den på plats liksom. Den mest fram emot bulten håller avgasröret värmesköld och skumt.
5

Dra alla bultar ner på dragkroken med en 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag, sedan skruva fast ljuddämparen tillbaka in i mälden plats på samma sätt. Höj fordonet bort av domkraften med domkraften och sätt tillbaka den på marken.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112494.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.