Information om en Audi VIN-nummer

Förstå VIN-nummer för en Audi bil är användbart för att fastställa uppgifter om en bil när du inte kan faktiskt titta på bilen. Det kan också vara till hjälp vid bedömningen av om VIN på bilens titeln är korrekt. Plats

en Audi VIN-nummer är placerad på vänster sida av instrumentpanelen och kan ses genom att titta genom vindrutan. Det kan också finnas på den övre mitten av brandväggen eller på fordonets titel och registrering.
Manufacturing

Det första tecknet i en Audi VIN-nummer visar landet av tillverkningen, och det andra tecknet på en Audi bil är alltid ett "A" Det tredje tecknet anger fordonstyp eller division för tillverkning.
Line, Motor

fjärde tecknet representerar linjen. Till exempel, "A" representerar två dörrar, ekonomi bilar. Den femte och sjätte tecken visar motorn och fasthållningsanordningen. Den sjunde siffran i en Audi VIN nummer representerar motorns linjen, antingen 4 eller 8.
Modell

åttonde karaktären hos en Audi VIN-nummer visar bilens modell. Till exempel är en Audi 90 A, och en Audi Coupe är B. Som på alla andra fordon, är den nionde siffran i en Audi VIN en "kontrollsiffra," används se till att VIN är inte en lögn.

år, Factory

10th tecknet är en bokstav som representerar ett fordons årsmodell. Till exempel är det nummer ett för fordon byggdes 2001. Den 11: e tecknet representerar fabriken, och de sista sex siffrorna bilens serienummer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112479.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.