Hur att ta av Dash på en Corolla

Vid byte av fabriksmonterade stereo i en Toyota Corolla, måste du veta hur man tar bort en del av den främre streck. Den del som omfattar fabriksinstallerade stereo kommer att lossna olika beroende på årsmodell din Corolla. Detta innebär att du kommer att behöva för att följa stegen för bilens årsmodell. Saker du behöver
Flathead skruvmejsel
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1999-2002 Corolla
1

Hitta kanterna på instrumentpanelen där stereo ligger.
2

Titta upp från botten för att hitta de två rektangulära hål för ett platt verktyg, till exempel en skruvmejsel. Sätt Addera 3

slutet av en skruvmejsel i en av de rektangulära hålen och bända bort panelen. Upprepa detta steg för den andra rektangulära hålet.
4

Dra plastpanelen ut att skilja den från resten av instrumentbrädan.
2003-2008 Corolla

5

Ta bort kåpa som täcker växelspak, om du har en vanlig växellåda fordon. Sätt i ena änden av en skruvmejsel i kanterna på panelen och försiktigt bända upp.
6

dra av ratten luftkonditionering i mitten av konsolen för att exponera en Phillips skruv. Lossa skruven med en stjärnskruvmejsel. Du måste ta bort denna skruv för att dra ut stereon monteringsenhet från instrumentbrädan.
7

bort beklädnaden genom att föra in ett platt föremål, t.ex. en skruvmejsel, i kanterna på panelen. Försiktigt bända ut den.
2009 Corolla
8

Hitta kanterna på de paneler som finns på varje sida av fabriksinstallerade radio.

9

Infoga ett platt föremål, t.ex. en skruvmejsel, i kanterna av sido paneler och försiktigt bända bort dem.
10

mejseln under ventilationspanelen ovanför radion och bänd försiktigt upp för att släppa klippen. När klippen har släppts, dra ut panelen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112476.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.