Trailer Loading & Bogsering Guide

Korrekt lastning och släp är nödvändig för säker och korrekt köregenskaperna. Det garanterar också att de värdesaker du dragande fram säkert och i ett stycke till sin bestämmelseort. Det finns flera saker att tänka på vid lastning och körning med släpvagn, av vilka många är utanför ramen för en novis trailer användare. Det finns dock några viktiga punkter att komma ihåg när du laddar och bogsera släp, oavsett storlek. Beräkna den totala Tow Vikt

Bestäm Gross Rating Vehicle Weight eller GVWR genom att läsa den dokumentation som följde med vagnen. Du bör också hitta Gross Rating axeltryck eller GAWR. Subtrahera vikten av tomt släp från GVWR kommer att ge dig den totala mängden gods som är säkert att ladda och bogsera på din släpvagn. Varje trailer är byggd för att specifika standarder när det gäller stötar, däck, axlar och därför du inte vill överbelasta trailern eftersom detta kan tippa eller hantera felaktigt.
Ordentligt Satsa Load

Placera tyngsta mängden last över axlarna på släpvagnen. Detta betyder inte nödvändigtvis att de tyngsta föremålen, så många små objekt kan uppväga några tunga föremål. Fördela vikten så jämnt som möjligt över släpet bredd över axlarna. Placera top-tunga föremål så lite som möjligt på vagnen däck och binda ner dem säkert från flera vinklar. Placera värdefulla föremål mot framsidan av vagnen nära tungan eftersom det är det bästa och säkraste rida.
Hook upp släpet och Tow korrekt

Anslut dragkroken säkert till bilens dragkrok boll. Skjut skumt över bollen och vända anslutningen nedåt. Säkra en saxsprint genom anslutningen spaken för att hålla den på plats. Anslut bogsera kedjorna från vagnen till bilen dragkrokar, och se till att korsa kedjorna vänster till höger och höger till vänster. Anslut släpets lampor i skumt anslutningen och se till att bromsljus och blinkers fungerar. Alltid upprätthålla en säker hastighet vid körning med släpvagn, att förstå att dina svängar blir bredare och stopp kommer att ta längre tid. Det viktigaste att komma ihåg vid körning med släpvagn är att köra försiktigt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112475.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.