Typer av JEEPWRANGLEREN Toppar

The JeepWrangler är ett mångsidigt fordon, och mycket av den mångsidighet kommer från de toppar som finns. Det finns två särskilda toppar, där antingen det ena eller det andra är tillgängliga med köp av en Jeep. I vissa fall kan båda vara tillgängliga. Dessa toppar är det Hard Top och suffletten. Från dessa två vanliga toppar, andra alternativ blir tillgängliga i den mjuka toppform, vilket gör Jeep Wrangler en mer personlig bil. Jeep Wrangler Hard Top

Jeep Wrangler Hard Top är en av de toppar som kan levereras som standard med en Wrangler. Den är tillverkad av glasfiber och tillverkas i ett stycke. Det möjliggör en tystare gång, och kan hålla värme eller luftkonditionering i bilen mer effektivt. Det finns några nya val för hardtop som möjliggör en taklösa körupplevelse, ungefär som en cabriolet, över framsidan eller baksidan av Jeep. Det är svårare att ta bort, så detta kan vara en året-runt toppen snarare än ett tillbehör i sommar. Addera Jeep Wrangler Soft Top

Jeep Wrangler Soft Top är den andra typen av topp som kan komma direkt från fabriken. Denna typ av topp är gjord av tyg och finns i många bitar. Dessa kommer att innefatta taket och bakre hörn, en bakruta, två bakrutor passagerare och två främre fönstren om tillämpligt. Denna topp gör att kupén högre när den drivs, och värmaren eller luftkonditioneringssystem är mindre effektiva än i hardtop. Det är lättare att ta bort än den hårda toppen, och det finns ytterligare bästa alternativ som är relaterade till den mjuka toppen.
The Bikini Top, Windjammer och Rear Deck Covers

Bikini är en Jeep Wrangler topp som består av samma material som en mjuk topp. Den är utformad för att täcka just den övre delen av förare och passagerare, utan dörrar eller sidorutor, utsätta baksätet. Det är en stil för att täcka de bakre sätena också. The Windjammer är ett tyg topp, och fäster den övre störtbåge och golvet störtbåge. Den är utformad för att hålla skräp och stark vind ut ur hytten. Akterdäck omslag fungerar som en typ av Insynsskydd, sträcker på sidan rälsen av jeepen och täcker den bakre delen av jeepen där baksätet skulle vara att skapa en lastbil säng-typ skal.

Cab eller bil täcker

Cab omslaget är ett lock eller topp som är utformad för att omsluta hela främre och bakre områden av fordonet vid parkering. Det finns också ett komplett fordon kåpa för skydd av hela fordonet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112471.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.