Hur man använder radion för Mini Cooper S

För att ytterligare förstärka körupplevelsen i din Mini Cooper S, kommer du vill lära dig att använda de många tillbehör som ingår med din bil. Radions funktioner var helt uppdaterad i 2007 års modell (R-56-modellen), och radion är ganska enkel att använda efter att lära hur gränssnittet fungerar. Instruktioner
välja ljudingång
1

Slå på radion genom att trycka den nedre vredet som sitter under CD facket. Denna knopp styr även volymen
2

Tryck kort på "Audio"-knappen
3

Du kommer att se fyra audio val:.. "Tuner, "" CD "," USB "och" AUX ". Använda övre vredet, som ligger bredvid" Ljud "-knappen, bläddra tills" Tuner "val är markerat. Antingen kort Tryck på kontrollreglaget eller tryck på strömknappen under "Tuner." Addera Välja en radiostation
4

På displayen lokalisera band " FM "och" AM ". Tryck kort på strömknappen i ditt val av band.
5

Tryck på" M "-knappen bredvid" Ljud "-knappen.

6

På displayen ser du ett litet urval av siffror. För FM-stationer, kommer du att se "1", "8" och "9." För AM-stationer, kommer du att se "1", "5", "6" ;. "7", "8" och "9" Tryck på-knappen under numret som motsvarar det första numret av den frekvens du vill ställa in till exempel, om du vill ställa i frekvensen 93,1 på FM-bandet, tryck på växlingsknappen under nummer "9."

När du väljer det första numret i frekvens, kommer du att presenteras med en annan uppsättning siffror. Tryck på strömknappen enligt det nummer som motsvarar med nästa nummer av frekvensen (i det givna exemplet skulle du trycker på strömknappen under "2"). Fortsätt med att välja siffrorna i frekvens tills Radion ställer automatiskt in den radiostation du har angett.

Kommer du in fyra siffror för alla frekvenser som börjar med siffran "1" (t.ex. 103,5 FM) men endast tre nummer för alla andra frekvenser.
7

Alternativt kan du välja en radiostation genom att bläddra igenom de tillgängliga frekvenserna. Tryck på högerpilen för att ställa in radion till högre frekvenser, tryck på vänster-pilen som pekar att ställa in radion till de lägre frekvenserna. Korta tryck på någon av pilknapparna ska ställa in radion till nästa station, medan du håller knappen nedtryckt kommer snabbt bläddra igenom alla stationer tills du släpper upp knappen. Addera Spara och återkalla radiostationer

8

Efter inställning till en radiostation som du vill spara, tryck och håll strömknappen under ett nummer på displayen där du vill spara frekvensen. Ljudet stängs av en kort stund och en bock visas bredvid det nummer du har valt. Efter ljudet kommer tillbaka, kan du släppa upp på strömknappen.
9

Tryck kort på strömknappen motsvarar valfritt antal som innehåller en sparad radiostation för att automatiskt ställa in radion till den station.

10

Tryck på strömknappen mer än en gång för att visa fler alternativ för sparade platser.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112462.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.