Hur ställa in klockan i en Mini Cooper

Mini Coopers är populära bilar, men vissa ägare är frustrerade att Mini Cooper klockan kommer förinställt till militära tid snarare än standard tid. Utan en handbok, räkna ut hur man ställer in klockan i en Mini Cooper är näst intill omöjligt. Till skillnad från de flesta bil klockor, kan klockan i en Mini Cooper endast ställas in om du håller startnyckeln i en viss position. När du vet detta trick, ställa klockan är enkelt. Saker du behöver
Mini Cooper tändningsnyckeln
Visa fler instruktioner
1

Sätt ditt tändningsnyckeln i tändningslåset och vrid den långsamt tills det klickar över till den första ställning och stopp.
2

Ändra förinställda militära tid (då 1:00 kommer att läsa som 13:00) till standard genom att trycka på de två knapparna direkt under urtavlan samtidigt. Om du vill behålla Mini Cooper klockan inställd till militär tid, hoppa över detta steg.
3

Ändra timme på klockan genom att trycka på vänster knapp. Varje gång du trycker på vänster knapp timme kommer att gå framåt ett steg. Om du vill snabbspola genom de timmarna, håll knappen nere.
4

Ändra minuterna på din Mini Cooper klockan genom att trycka på rätt knapp under klockan. Tryck en gång för att flytta den framåt en minut och håll knappen nedtryckt för att snabbspola framåt genom protokollet.
5

Förvandla din tändningen backa eller vända den för att starta bilen. Din Mini Cooper klockan är nu inställd.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112461.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.