Hur du ansluter en traktordäck

När din traktor däck punkteras det kommer att förlora luft. Det kommer inte att kunna hålla luften i den tills hålet är ansluten, eller lagas. Små hål kan repareras på traktordäck med en plugg patch. Denna typ av plåster är både en plugg och en lapp i ett. Det är känt som en kombination patch och fungerar på alla medelstora traktordäck. Saker du behöver
Breaker bar
PV blaster eller WD-40
hydraulisk domkraft
ventilkärnan Remover Review glidhammare
monteringsjärn, 2 Review Grov grit sandpapper
torr trasa
Rubber cement
kopplingsplugg
Tänger
Visa fler instruktioner
1

ta hela hjulet på traktorn. Gör detta genom att använda en breaker bar som passar muttrarna på din traktor hjulet. Vrid breaker bar moturs för att ta bort muttrarna. Använd PV blaster eller WD-40 för att lossa muttrarna som inte kommer att bryta lös.
2

Använd en hydaulic domkraft för att lyfta upp traktorn med en gång muttrarna bryts loss. Gör detta så att du kommer att kunna ta av hjulet på traktorn utan att traktorns vikt på hjulet. Ställ åt muttrarna åt sidan på en säker plats.
3

Lägg däcket på marken. Bestäm vilken sida av däck fälgen är mindre. Har den sidan av fälgen uppåt som fälgen lägger framför dig. Hitta och markera hålet. Låt all luft ur däcket. Du kan behöva använda en remover ventilkärnan.
4

Använd en glidhammare att demontera däcket från fälgen. Bryt ner däcket. Lossa gummi däcket från fälgen, så att den kan tas av. Steg ner på ena änden av däcket så att däcket trycks ned under kanten. Använd ett spett på den andra sidan av däcket för att bända upp däcket över kanten, använd en annan bändjärn att bända däcket ovanför och bort från kanten, hela vägen runt. Ta bort däcket från fälgen.
5

Titta insidan av däcket för att hitta hålet på den andra sidan av där hålet markerades. Använd ett grovt papper grus sand till grov upp gummit över hålet. Torka alla partiklar med en torr trasa. Gör detta för att ge gummicement, och kopplingsplugg en yta att det kan hålla sig till.
6

Ansök gummi cement till det område som omger hålet, och över själva hålet. Den gummicement bör omfatta en 1 tums cirkel runt hålet, eller hela ytan som ska täckas av kopplingsplugg. Låt gummicementet 5 minuter för att börja härda.
7

Applicera kopplingsplugg till insidan av däcket, över cement, med pluggen direkt över hålet. Nå runt till andra sidan av däcket, där hålet, och dra ur kontakten genom med en tång, försiktigt. Dra inte ut kontakten hela vägen igenom, bara ¼ tum. Håll i kontakten med tången på utsidan och på insidan använder en patch rulle från sida till sida och uppifrån och ned trycka ordentligt. Släpp kontakten med tång. Klipp av någon plugg som sträcker sig utanför däckets yta på utsidan.
8

Låt plåstret satt i 45 minuter, minst, innan däcket monteras tillbaka på fälgen. Sätt tillbaka däcket på traktorn, lossa domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112442.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.