DIY: Bogsering en Disabled Vehicle

Du vet aldrig när din bil kommer att avstanna på dig. Detta kommer att göra bogsering fordonet oundvikligt, men du måste veta stegen för att göra det på ett säkert sätt. Kunskap om detta förfarande kommer att minska risken att skada några fordon. Bedömning

mest kritiska steget är att bedöma vikten av dragfordonet jämfört med fordon som måste bogseras. Om du försöker att dra en för tung bil, kan du orsaka allvarliga skador på huvud bil. Om det inte har bromsar och fjädring för att säkert dra en bil, kan du sluta förstöra motorn. Eller, kanske för mycket vikt på dragkroken lyfta fram den främre änden av dragfordonet när du bromsar, så att du förlorar kontrollen över bromsning och styrning. Detta kan orsaka en farlig situation och öka sannolikheten för en olycka.
Försiktighetsåtgärder Säkerhet

När du har bestämt rätt vikt jämförelser och har möjlighet att bogsera fordonet, platsen den i "Neutral". Placera säkerhetskedjorna under tungan för bogsera bilens dragkrok. Detta stoppar tungan från att falla in på vägen om det blir separerad från dragkroken. Kom ihåg att säkerhetskedjorna krävs enligt lag så deras användning är avgörande vid körning med fordonet. Lämna lite slack i kedjorna så att de inte drar på vägen.

Annan säkerhetsåtgärd är att kontrollera alla lampor för att se till att de fungerar korrekt. Bromsljus, bakljus och blinkers måste arbeta i jämförda med dragfordonet
Fortsätt

När fordonet ska bogseras har spände till bogsera fordonet, kan du fortsätta med försiktighet. Gå inte så fort du normalt skulle, som du bär extra vikt på baksidan. Brake långt innan du skulle i en enda bil eftersom plötsliga stopp kan leda till att bogsera fordonet bak slutade med det fordon du är bogsering. Om du skall köra på en motorväg, alltid ta extra längd till din bil i beaktande. Ändra inte körfält tills du har en bred födsel att flytta fordon över ett säkert sätt. Också, inte ändra körfält för snabbt eller du kan förlora kontrollen och orsaka en olycka.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112441.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.