Hur du hittar den GPS Tracker på ett fordon

En GPS-tracking enhet används för att spåra var en person, ett objekt av värde och även ett fordon. Dessa enheter fungerar på samma sätt som en Global Positioning System enhet. En av de vanligaste typerna av GPS-utrustning, monterad på ett fordon, är det OnStar systemet. Däremot kan en GPS-enhet även gömmas på din bil utan din vetskap. Du kan hitta GPS-tracker på ett fordon genom att detektera radiofrekvens (RF)-signal från enheten. Saker du behöver
Wrench
RF signaldetektor
Visa fler instruktioner
1

lossa batterikablarna från terminalerna med en skiftnyckel. Detta kommer att förhindra eventuella störningar som kan orsakas av den elektriska system i fordonet.
2

Slå på RF-scanner och flytta runt för att visuellt inspektera fordonets utsida.
Sida 3

Öppna huven på bilen och scanna motorrummet. Placera RF scannern på kanten av motorrummet under några minuter för att se om den upptäcker en signal.
4

Öppna och scanna bakluckan på bilen. Upprepa föregående steg genom att placera RF scanner på golvet i bagageutrymmet under några minuter för att se om huruvida den upptäcker en signal.
5

Scan insidan av fordonet när du är klar att skanna utanför. Kör scanner över varje säte, under sätet och längs brädorna.
6

Anteckna platsen om RF Skannern upptäcker en signal. Om du inte kan komma åt det område där RF-detektorn plockar upp en signal, kan du behöva ha en professionell ta en titt.
7

Anslut batterikabeln till terminalerna med skiftnyckeln när du har slutfört skanna din bil.
8 p Om du inte hittar den GPS-tracker, ta bilen till en mekaniker eller auto tekniker och har honom att se över fordonet för att se om han finner något utöver det vanliga. Alternativt kan du ta bilen till ett företag eller företag som installerar billarm.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112435.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.