Hur du ändrar en Bumper Cover

Om du vill anpassa din bil utan att utföra en hel del arbete, kan du lägga till ett främre eller bakre stötfångarhöljet. Du kanske också vill ändra stötfångarhöljet att ersätta en som har skadats i en olycka. Du kan installera en stötfångarhöljet genom att först erhålla en som har utformats speciellt för din bil. Var försiktig: Om du tvingar stötfångarhöljet att passa kan bryta några av de plastclips som håller fast den vid stötfångaren. Saker du behöver
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
Borttagning
1

lokalisera skruvarna som håller fast stötfångarhöljet till ditt fordon. Ta bort skruvarna och fästen, med hjälp av en skruvmejsel.
2

Dra gamla stötfångaren täcka upp bilen och ställ den åt sidan.
3

Avsätt några skruvar , och fästen som ska återanvändas när man sätter den nya stötfångarhöljet.
Installation
4

Ställ locket ersättare stötfångaren på marken på en handduk eller filt, och anpassa det med fram-eller baksidan av ditt fordon. Den handduk eller filt håller stötfångarhöljet mot repor.
5

Infoga de plastclips som håller fast stötfångarhöljet till din bil i stötfångarhöljet, enligt tillverkarens instruktioner.

6

Placera stötfångarhöljet på plats på ditt fordon. Tryck på stötfångaren där klippen är placerade så att de fäster på ramen eller plåt av fordonet.
7 skruvar

insatsen i stötfångarhöljet genom plåten på fordonet. Dra åt skruvar och plastclips med en skruvmejsel.
8

Installera eller Anslut andra fästen vid behov.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112428.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.