Hur man installerar en Scooter Lift

En skoter hiss är en enhet som är installerad i ett fordon, såsom stammen av ett fordon, för att lyfta skotern in och ut ur bilen så att den kan transporteras vara och användas. En typ av skoter lyft som kan installeras i ett fordon är Scooter Lift Jr av Bruno. Denna typ av hiss är installerad i bagageutrymmet enkelt transportera och lagra skoter. Du kan installera en skoter lyft genom att först se till att skotern kan vara lätt ryms i bagageluckan. Saker du behöver
tuschpenna
Fästskruvar
Brickor
Borrmaskin
mattkniv
Wrench
Snabbkopplingar
Tänger
Skarvhylsa
ringkopplingskretsen
Visa fler instruktioner
Installera Lift
1

Öppna bagageluckan och dra tillbaka mattan för att frilägga metallen golvet.
2

Placera lyftarmen i upprätt läge och placera enheten i bakluckan på bilen. Du måste ställa in basen på lyften så nära sidan och bakre öppning av stammen som du kan. Se till att armen av hissen kommer att kunna svänga i en 90 graders båge in i och ur bagageutrymmet.
3

markera platsen av basplattan på golvet av stammen med en tuschpenna. Gör en markering på varje skruv hål så att du vet var du ska borra styrhål.
4

bort lyftarmen och bottenplattan från stammen och borra styrhål i markeringarna du gjorde med en borrmaskin.
5

Placera bottenplattan över pilothålen, sätt en bricka över skruvarna sedan placera skruvarna i rikthålen. Fäst skruvarna i bottenplattan med hjälp av borrmaskin.
6

Vik tillbaka mattan på golvet och använder en mattkniv för att skära mattan runt bottenplattan fäste för lyftarmen.

7

Placera lyftarmen på bottenplattan för att slutföra installationen.
Anslut ledningarna
8

Kör den elektriska kabeln från batteriet i främre delen av fordonet till hiss plats i bagageluckan. Leta efter en öppning i brandväggen för att köra tråden från motorrummet till fordonets insida.
9

Skruva av trim längs sidan av insidan av dörren med en skruvmejsel och placera kabeldragning undertill för att dölja det.
10

Anslut ledningarna till lyften med hjälp av manliga och kvinnliga snabbkopplingar med röd elkabel på lyften. Placera änden av elkabeln till den manliga snabbkopplingen och pressa den med en tång. Du måste sedan ansluta den manliga och kvinnliga ihop kontakterna.
11

Koppla den positiva batterikabeln från batteriet med en skiftnyckel. Anslut den elektriska ledningen till 30 amp säkring i motorrummet med skarvförbindning. Fäst tråden med ett buntband.
12

Anslut ena änden av ringen kontakten till 30 amp säkring och den andra änden till den positiva batteripolen. Återanslut den positiva batterikabeln till batteriet terminalen för att slutföra kabeldragningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112422.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.