Hur man installerar ett Bearing Buddy

En Bearing Buddy är en automatisk hjullagerenheten smörjning anordning avsedd att hålla hjullager på släpet ordentligt infettad. Detta kommer att öka livslängden på lagren, speciellt på släpvagnar som ser en hel del användning i vatten eller extrema väderförhållanden. Med Buddy installeras på navet och låter dig lägga till fett genom att helt enkelt installera en fettspruta på smörjnippeln och fylla naven. Detta fungerar mycket bra för båttrailers men kan användas på släpvagn för att göra hjullager underhållet enklare. Saker du behöver
Flat skruvmejsel
träbit
Hammer sälja Grease gun
Visa fler instruktioner
1

Välj korrekt Buddy storlek Bearing för din släpvagn nav. Om du är osäker på vilken storlek du behöver, kontakta en jurist på din lokala trailer leverans butik.
2

Ta bort dammskyddet från navet och fylla navet med fett. Använd en platt skruvmejsel för att ta av dammskyddet bort.
3

Rikta in Bearing Kompis med navet och placera en bit skrot trä mot framsidan av det. Var noga med att Bearing Buddy är fyrkantig till navet när du ansluter den.
4

Strike trä med en hammare och driva Bearing Buddy på navet. Om det finns mer än svagt motstånd, inte tvinga det. Om lagret Buddy är inte rätt storlek, tvingar det på kan förstöra den.
5

Bifoga en fettspruta till smörjnippeln i mitten av Bearing Buddy och fylla den med hög kvalitet hjul lagerfett.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112419.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.