Hur du gör din båttrailer till en platt säng

Båttrailers finns i många typer som kan ha rullar eller vadderade skenor som används för att styra båten på trailern när den är i vattnet. Dessa typer av båttrailers, när de inte längre behövs för att dra en båt, kan omvandlas till en annan typ av släpvagn, såsom ett flak. Du kan konvertera en båttrailer till ett flak genom att först bestämma hur stor du vill att din nya flak trailer till vara. Saker du behöver
Liten båt trailer
Hylsnyckel
Måttband
Pencil 2-by-4 brädor
Geringssåg
cirkelsåg
Level
Wrench
Borrmaskin
Skruvar
vagnsbultar
Visa fler instruktioner
1

Ta bort den befintliga trailern stödjer med en hylsnyckel så allt du har kvar är ramskenorna. Rullen eller vadderade skenor support typiskt säkras med bultar i ramen. Mät bredden från utsidan av en ram järnväg till en annan med ett måttband
2

. Detta kommer att vara den maximala bredden på flak.
3

Överför måtten till varje 2-by-4 ombord och göra en markering med en penna där de behöver kapas. Du kommer då att behöva skära varje 2-by-4 till lämplig längd med en geringssåg.
4

Mät längden på släpvagnen med måttband och göra ett märke på varje rambalk varje 4 fötter.
5

borra ett hål genom rambalk med en borrmaskin och en borr avsedd för borrning i metall. Borra ett hål i varje av de märken du gjort på rambalkar.
6

Ställ in 2-by-4 brädor över hålen du borrade i rambalkar. Gör en markering på styrelserna för att göra hål för vagnsbultarna genom att sätta en penna genom hålen på undersidan av ramen järnväg.
7

Borra ett hål genom varumärkena på 2-by -4 brädor med borrmaskin. Du kommer då att behöva ställa styrelserna tillbaka på rambalkar så att hålen i styrelser och ramskenorna laguppställningen.
8

Infoga vagnsbultar i hålen och säkra dem med en mutter och en skiftnyckel.
9

Set ¾-tums plywoodskivor över 2-by-4 styrelser som du fästa släpet. Mät och skär plywood med en cirkelsåg för att passa ordentligt, om det behövs.
10

Säkra plywood med skruvar med borrmaskinen. Se till att du borrar in i 2-by-4 styrelser att säkra plywood blad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112406.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.