Hur man byter Flooring Utility Trailer

Utility vagnar är lämpliga fordon för dragande delar av objekt runt staden utan att stöka till dragfordonet. De är oftast lätt att lasta, och kan bära en tung vikt utan större ansträngning. Men eftersom dessa vagnar blir gamla, trägolv börjar bli svaga och torra ut, vilket gör dem mer benägna att knäppa och misslyckas. Byta dessa styrelser bara tar ett par timmar, och kan göras med några grundläggande verktyg. Saker du behöver
Måttband
Pencil
Paper
cirkelsåg
vinkelhake
Wood plankor
Borrmaskin och borrar
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Mät längden, bredden och höjden på varje trä planka i golvet i nyttofordonstrailern hjälp av måttband. Beroende på vilken typ av släpvagn du har, kan det finnas mer än en planka i varje kolumn av trä, så skriv ner måtten på varje planka med en dyna och papper.
2

köpa virke plankor från en lokal järnaffär som matchar dessa dimensioner, eller kan kapas till önskad längd lätt. De flesta trägolv är gjorda av tjockt virke, men det beror helt på storleken på släpet och vad den är utformad för att dra.
3

Skär skivorna till längd genom att mäta varje planka, märkning dem kvadrat med en penna och en vinkelhake. Skär sedan styrelsen genom att hålla brädan nedåt på trailern för stabilitet, sedan skära brädan med cirkelsåg.
4

Unbolt slitna verktyget styrelser med 3/8-tums Ratchet och uttag . Ställ sedan in ersättande styrelser i trailern, i spåret där den tidigare styrelsen var belägen. Krypa under släpvagnen och markera skruvhålen med en penna och sedan borra ut de bulthål med borrmaskin och borr.
5

Bolt ersättande plankorna på plats med hjälp av 3/8-tums Ratchet och uttag, arbeta dig längs raden när du går. Kassera eller återvinn slitna verktyget styrelser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112403.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.