Hur man bestämma vilken storlek flyttbil Jag behöver

Det finns inte alltför många människor som tycker om att flytta, eftersom det är en hel del arbete och krångel för att få dina varor packas. Då måste man ladda alla dina saker och lasta det igen. Ett svårt beslut att fatta under flyttprocessen försöker avgöra vilken storlek flyttbil du behöver använda, eftersom du inte vill betala för mer lastbil än du behöver. Räkna ut rätt storlek är en kvalificerad gissning, men med vissa allmänna riktlinjer, kan du plocka ut den bästa trucken för dina behov. Saker du behöver
Papper
Pen
Calculator
Visa fler instruktioner
1

Gå runt ditt hus och räkna antalet rum i huset, sedan spela in det numret. Se till att du räknar varje rum, inklusive badrum och gemensamma utrymmen.
2

Multiplicera antalet rum du har i ditt hus med 150.
3

Oavsett numret du sluta med kommer att användas som en kubisk fot mätning för utrymmet i de rörliga lastbilen. Till exempel, om du har tre rum, behöver du 450 kubikmeter flytta lastbil utrymme. Den allmänna tumregel går så här:

12 fot lastbil: 450 cubic feet16 fot lastbil: 800 cubic feet22 fot lastbil: 1.200 cubic feet26 fot lastbil: 1.400 kubikfot
4

Ta många rum du har i ditt hus och använda det numret mot följande skala:

15 fot lastbil: tre rooms20 fot lastbil: fem rooms24 fot lastbil: åtta rum

5

Jämför de två guiderna från steg 3 och 4 med längden på fordon som finns på din lokala bil hyra butik. Vid denna punkt, är det säkrast att gå en storlek större än du faktiskt behöver, ifall du behöver mer utrymme eller har räknat fel. Till exempel, om du har en fem-rums hem, enligt de två diagrammen skulle du behöva antingen en 16-fots lastbil eller en 20-fots lastbil. För att kontrollera att du har tillräckligt med utrymme i fordonet, hyr en 20 - eller 22-fots lastbil. På så sätt kommer du inte att göra två resor, vilket tar längre tid, och i slutändan kostar mer pengar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112399.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.