Hur man använder Cargo Straps

Laddar ett fordon eller tunga föremål på en släpvagn är vanligtvis en ganska enkel process, men att se den är säkrad på rätt sätt är en annan historia. Du vill vara säker på det objekt som bogseras tätt monterad på vagnen, annars kan du lossa en rem och tappar lasten. För det använder du last remmar. Dessa spännband fungerar bra för att säkra en last till en släpvagn, en last till en handtruck eller bara placera något i en bädd av en lastbil. Att använda dem på rätt sätt är ganska enkelt, det är bara en fråga om teknik. Saker du behöver
ratcheting last remmar
Visa fler instruktioner
1

Titta på objektet som du vill säkra och börja räkna ut en handlingsplan. Målet är att göra objektet flyttas och objektet gör den rörliga (släpvagn, lastbil säng, etc.) en solid enhet. Genom att göra detta, minimerar du att skada föremålet bogseras, och även minska risken för att lossa en rem eftersom objektet flyttas, och förlora objektet längs vägen. För att göra detta på rätt sätt, hitta en plats att dra lasten till, så finna att på släpvagnen eller flaket.
2

Säkert en krok av gods rem till tie-down på släpvagnen eller säng, och linda gods rem runt lasten. Om du flyttar ett fordon, linda remmen runt en upphängningspunkt såsom axeln eller lägre länkarm, eller bara koppla den andra änden av bandet till en suspension punkt. Om det är ett föremål, anslut den andra kroken till en annan slips ned punkt på sängen eller släpvagnen.
3

Lokalisera ratcheting mekanism på tie-down bandet. Det är ett handtag med en tunna i mitten, där bandet sveper runt. Placera handen på handtaget och dra det i motsatt riktning, sedan tillbaka ner. Detta kommer att dra remmen i pipan, så om du ser överskjutande remmen, se till att rada upp det som du ratcheting med den lediga handen. Fortsätt hakning tills bandet är tight, dra sedan tillbaka på handtaget riktigt svårt att verkligen säkra lasten. Vira överflödig rem runt resten av bandet och slips i en knut om det behövs.
4

Upprepa processen för ytterligare gods rem du vill. Om detta är på ett fordon, vill du ha en last bandet att vara på varje hörn, dra upphängningspunkten bort från centrum på alla hörn. Detta sätt, om en rem misslyckas, kommer de andra att hålla den på plats. Tillämpa samma metod för ett objekt som du bär, genom att orientera remmar för att dra i motsatta riktningar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112398.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.