Hur man gör en trailer från en pickup säng

Trailers är mångsidiga fordon, och de gör flytta tunga föremål eller ta skräp till soptippen mycket enklare. Traditionella trailers kan vara lite dyr, men att bygga ditt eget hemma är inte så svårt. Det tar några svetsning färdigheter och en liten bit av uppfinningsrikedom, men när det görs på rätt sätt, det är ett billigt sätt att få en fungerande trailer. Dessutom kan eventuella reservdelar säljas. Saker du behöver
Donor lastbil
Jack
Jack står
3/8-tums Ratchet och uttag
Skyddshandskar
Skyddsglasögon
Hörselskydd
tigersåg med metallblad
Måttband
Märkpenna
V-formad trailer kopplare
2 4-fots sektioner av 6-tums stålkanal
MIG svetsare
Svetshjälm
20 fot av 18-gauge wire
Blue rumpa kontakter
Avbitare
Wire strippor
släpvagnskablage plug
Visa fler instruktioner
1

Hitta en lastbil på nätet eller i annonser att använda för en donator fordon. Du kan använda en med en bärgad titel eller en som är skadad i fronten. Så länge som den bakre delen av sängen och bakre delen av ramen är raka, kommer du att vara i god form.
2

Placera trucken och sängen på pallbockar. Du vill läktaren för att passa till endera sidan av uppdelningen mellan sängen och hytten. Detta sätt, när man separerar de två senare, kommer du få stöd fortfarande..
3

Unbolt drivlina och bensintank med 3/8-tums Ratchet och uttag Dessa kan säljas också..
4

Sätt på hörsel-och ögonskydd tillsammans med handskarna
5

Skär ramen mellan hytten och sängen med tigersåg. Detta kommer att separera de två delarna av lastbilen och lämnar dig med den bakre halvan som du behöver för släpet.
6

Lyft hytten och flytta den framåt med hjälp av din assistent. Hytten och allt annat på denna halva är nu antingen skräp eller säljbara, beroende på fordonet.
7

Mät avståndet mellan slutet av sängen och den skurna delen av ramen. Du vill att dessa två mätningar för att vara samma, så markera längre sträcka med märkpenna och skär den med tigersåg. Eftersom du skär sängen och hytten isär utan några mätningar eller märkning cut - främst eftersom det var oåtkomlig - din nedskärningar kommer sannolikt inte att vara ens. Detta kommer att fixa det problemet.
8

svetsa C-kanals stål på varje sida av ramen för att skapa en "V"-form med hjälp av MIG svetsare och svetshjälm. Stålet kommer att bilda hals för din släpvagn och kommer att ställa in fästen för skumt. Genom att göra det centrerat på sängen och svetsas samman, får du den mest stabila belastningen av din släpvagn.
9

Svetsa släpet kopplingen till den spetsiga änden av ramen. Det är där trailern kommer att ansluta till dragfordonet.
10

Dra tråden från släpvagnen kopplaren på framsidan av sängen till bakljus ledningar på sängen trailern. Koppla in dem i den gamla selen med avbitare, crimpers och kontakter rumpa.
11

Wire motsatta änden av ledningar till släpvagnskablage kontakten. Det är bäst att få samma stil och typ av kontakt som dragfordonet, så förbinder de två tillsammans kommer att bli lätt. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112385.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.