Hur vill kolla en persons License Plate

I händelse av att du är inblandad i en smitningsolycka olycka, eller du bevittna ett brott som innebär en bil, kan ibland hjälp av numret registreringsskylt hjälpa dig och polisen lokalisera ägaren av fordonet. I vissa fall kan du även möjlighet att samla information om en persons drivande rekord genom att söka i databasen registreringsskylt. Instruktioner
1

Kontakta din lokala polisen om du var ett offer för en olycka eller brott som involverar ett fordon. Rapportera numret registreringsskylten du skrev ner till polisen, och de kommer att göra allt legwork behövs för att ta reda på information om ägaren av fordonet.
2

Besök en online-databas som InfoSearch.com , LicensePlatePI.com och LicensePlateSearch.com. Dessa områden kommer att söka igenom rikstäckande databaser med hjälp av registreringsnumret du tillhandahåller genom en omvänd-look-up process. Du kommer att behöva använda ditt kreditkort för att få tillgång till denna tjänst.
3

Kontakta institutionen för motorfordon i ditt område. De kanske kan hjälpa dig att hitta information om en person som använder sitt registreringsnummer.
4

överväga att anlita en professionell privatdetektiv för att söka åt dig. Privatdetektiver har ofta tillgång till resurser som tillåter dem att hitta information lättare än att söka via offentliga register på egen hand. Detta kommer att kosta mer än att använda en onlinetjänst, men det kan ge bättre resultat.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112383.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.