Hur man byter en Golv Trä Trailer Med Stål

Trailers är idealiska nyttofordon - de kan hjälpa dig att flytta fordon, skräp eller något annat du behöver utan att stöka sängen av en lastbil eller med att hitta en bärgningsbil. De flesta vagnar har trägolv, vilket gör dem mer mottagliga för röta och skador. Att byta ut ett trägolv med ett stål golv tar tid och ansträngning, men de resulterande fördelarna är en starkare släpvagn golv och mindre underhåll. Saker du behöver
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Måttband
Märkpenna
Tigersåg
16-gauge stål plåt eller diamant-stålplåt
Drill och metall borr
Allen bultar och muttrar
Allen huvud uttag
skruvnyckel set
Visa fler instruktioner
1

Unbolt befintliga sängen golvet från släpet med 3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats. Ta bort träskivor och placera dem åt sidan.
2

Mät bredden på trailern. Stål kommer i 4-by-8-fot lakan, och att få dessa blad snitt kan kosta pengar. Med noggranna mätningar, kan du vara säker på att du får den minimala mängd stål och nedskärningar. Om din släpvagn är mindre än 8 meter bred, överväga om stålet så att det är en bit från sida till sida, och flera stycken ner längden.
3

Köp stålet på en lokal stål gården och har skurit det till längd. Om du inte kan få det skära, kan du också markera och skär den med en tigersåg, men detta är en besvärlig process och kommer inte att ge den rakaste snittet.
4

Placera stålet på släpvagnens golv med hjälp av en assistent och krypa under den. Markera alla hål kvar från att säkra virket till släpvagnen med permanent märkpenna.
5

Dra ut stålet med hjälp av en assistent och vänd på det. Borra ur varje hål med borrmaskin och metall borrkronor, kliva upp från en liten diameter lite som 1/8 tum och flytta upp tills du är en storlek större än hårdvaran.
6

Skruva fast plåt till släpet med hjälp av Allen bultar och muttrar, 3/8-tums spärrfunktion, Allen-head uttag och skiftnyckel.
7

Upprepa steg 4 till 6 för resten av släpfordonet. När golvet är fastskruvad, är monteringen klar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112373.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.