Hur man registrerar en Kit Car

Bygga ett kit bil kan vara mycket roligt. Skapa en egen bil kan tillåta dig att ha full kontroll över montering och skapandet av en bil som är gjord för just dig, och inte ett lager vanlig bil. Men du måste fortfarande registrera bilen med din statens Institutionen för motorfordon eller motsvarande kontor för att få staten erkänner bilen i fall något händer med det. Saker du behöver
Bevis om försäkring för bil
Köpebrev eller kvitton för bil material
tillverkarens intyg om Origin
Visa fler instruktioner
1

Bestäm eventuella DMV blanketter som behövs för att registrera din egen bil och fylla i dem. Som varje tillstånds DMV är annorlunda, måste du kontakta din DMV för att få de nödvändiga blanketter.
2

Låt kontrollera din bil för utsläpp från en licensierad tekniker, om det krävs av ditt tillstånd.

3

Boka tid med din lokala DMV kontor för att inspektera och registrera bilen. Du kan behöva boka tider med utomstående byråer, liksom den statliga polisen eller motorvägen patrull. Fråga efter specifika instruktioner om externa medel från DMV representant.
4

Ge räkningen av försäljningen eller kvitton delen, försäkringsbevis, DMV former och alla andra former som krävs för att agenten på DMV. Betala några avgifter som krävs av DMV.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112372.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.