Vad Är Sneda Speglar?

Sneda speglar är ett resultat av att tekniken har förändrats. Inte många människor vet vad dessa viktiga speglarna är, men förarna använder dem varje dag. Utan sneda speglar, skulle körningen bli mycket farligare och vägarna mindre säkra. Definition

Sneda speglar är breda vinklade speglar som inte återspeglar direkt tillbaka på en person men tillåta en vy vidare till baksidan och sidan av personen. Sneda speglar fungerar som en konvex, vilket skapar det ytterligare en vy till endera sidan av själva spegeln.
Funktion

Sneda speglar huvudsakligen används som sidospeglar för bilar, lastbilar och motorcyklar. Detta är vad som gör att en förare för att se trafiken bakom honom.
Vanligaste användningsområdena

Den vanligaste användningen av sneda speglar är speglar för fordon. Men dessa speglar i allmänhet bara kallad "sneda speglar" när det handlar om motorcyklar. Det finns några anmärkningsvärda användningsområden
Icke fordonets användning för Oblique Speglar

för sneda speglar utanför fordonen. Många "roliga hus" eller karneval "hemsökta hus" kommer att använda sneda speglar på grund av de udda reflektioner som kan lägga till en spöklik stämning.
Sneda Speglar för Home

Sneda speglar inte ett självklart val för heminredning, men för personer som gillar den mycket moderna konstnärliga mönster av bostäder, eller udda konstnärliga mönster, det finns sneda speglar gjorda för bostäder.
Hunters Uppskattar Obliques Som väl

De första kikare, mikroskop och teleskop används sneda speglar. Faktum är att många nuvarande modeller använder också sneda speglar för att förstora bilden till det mänskliga ögat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112367.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.