Hur får man en bil doneras till mig

Även om det är tufft för många människor att köpa en bil, för andra är det rent ut sagt omöjligt. Medan många människor kan använda kollektivtrafiken för att ta sig till jobbet eller marknaden, andra behöver en bil för att överleva. Det finns många välgörenhetsorganisationer i USA som hjälper behövande människor får transport de behöver för att försörja sina familjer. Om du är en behövande person som kan dra nytta av ett donerat fordon, det finns ställen du kan leta för att få den hjälp du behöver. Saker du behöver
Computer
Internetuppkoppling
Telefon
Telefonbok
Visa fler instruktioner
1

Kontakta en välgörenhetsorganisation bil donation. Vissa välgörenhetsorganisationer, som 1-800-CHARITY CARS, ge bilar direkt till behövande människor och kommer att ge ett formulär som du kan fylla i på nätet eller på sina kontor. Dessa välgörenhetsorganisationer är behovsbaserade och har oftast krav som du måste uppfylla. Dessa krav får omfatta anhöriga, vilket gör en minimal summa pengar eller har en medicinsk sjukdom eller ett tillstånd som kräver regelbunden behandling och läkarbesök. Du kan bli skyldig att ha minst en intervju och lämna handlingar som styrker ditt behov. Detta kan vara en journal eller brev från din läkare om du är medicinskt behövande eller kan vara din senaste skattedeklaration och ett brev från ditt välbefinnande case manager om du är ekonomiskt behövande.
2

Kontrollera med din kyrka. Lokala kyrkor kan bidra till att ge behövande församlingsbor. De kan be folk inom församlingen att donera en onödig bil eller ta upp en insamling för att köpa en begagnad bil för behövande församlingsmedlem. Även många kyrkor kommer att hjälpa någon de kan, församlingsbor kommer sannolikt att vara mer generös mot en kollega församlingsmedlem. Det första steget skulle vara att tala med prästen, predikant eller rabbin vid kyrkor eller tempel i ditt område.
3

Ring din lokala Frälsningsarmén eller Goodwill. Den goodwill har specifikt en "Fälgar för arbete"-program som ger bilar till folk som behöver dem för att kunna fortsätta arbeta. För att kvalificera dig måste du visa att du försöker vara självförsörjande och behöver bilen för att behålla jobbet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112360.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.