Hur man väljer Begränsad eller obegränsad körsträcka i hyrbil

En hyrbil med begränsad körsträcka är oftast billigare än en med obegränsad körsträcka, så det är ditt bästa hyra alternativet om du planerar köra bara några miles varje dag: Till exempel, din bil kan vara i butiken i en vecka och du behöver hyra att pendla från jobbet till hemmet för 10 miles eller så. Å andra sidan, om du reser till ett stort avstånd, liksom på en Interstate resa, kommer en obegränsad körsträcka bil sparar du pengar. Du kan bestämma det bästa valet för dig hyra genom att utföra några enkla beräkningar. Instruktioner
1

Bläddra en kartläggning webbplats som MapQuest (Se Resurser för länk) för att fastställa det totala antalet miles som du förväntar dig att resa under hyrestiden. Ange ursprung och adresser destination att visa körsträcka per resa. Glöm inte att dubbla beloppet för rundresor.
2

dela upp den totala miles med antalet uthyrning dagar att räkna det genomsnittliga antalet miles reste per dag. Till exempel, om du planerar att resa totalt 240 miles i fyra dagar, därefter 240 delat med 4 är lika med ett genomsnitt på 60 miles per dag. Addera 3

Välj begränsad körsträcka om denna genomsnittliga talet är lägre än den dagliga körsträcka. Till exempel, om din kilometerersättning är 70 miles per dag, är din 60-Mile Drive mindre, vilket gör den begränsade planen ett bra val. Annars måste du räkna ut att avgöra ditt val.
4

Multiplicera antalet överskjutande miles per dag av körsträcka takt för att få extra körsträcka avgift per dag. Till exempel, om du använder 60 miles per dag och din ersättning är 30 miles per dag, är ditt överskott 30. Multiplicera 30 med de 25 cent per kilometer laddning ger $ 7,50.
5

Lägg överskottet till din dagliga hyra för att bestämma den totala dagliga avgiften. Till exempel lägga till $ 7,50 till $ 30 per kurs summerar till $ 35,00.
6

Välj obegränsad körsträcka alternativet om den totala begränsad avgift överstiger obegränsad takt. Till exempel, om den totala avgiften är $ 35,00 per dag, och den obegränsade är $ 32,50 per dag, väljer obegränsad takt eftersom du kan spara $ 3,50 per dag.

Annars fastnar med den begränsade planen. Till exempel, om ett obegränsat avgiften är $ 40 per dag och din totala avgiften är $ 35, kommer du att spara $ 5 med den begränsade planen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112347.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.