Hur man bygger en Trailer Pickup säng

En av de mest praktiska tillbehör till din lastbil är en trailer. Det kommer att hjälpa dig att dra smuts till arbetsplatsen, skräp till soptippen eller ens hjälpa en vän flytta. Traditionella vagnar är inte billigt. Ett prisvärt alternativ är att köpa en trasig lastbil och göra en trailer ur sängen. Det kan inte vara en perfekt lösning, men det är fortfarande ett utmärkt sätt att dra varorna utan de höga initiala kostnaderna för en traditionell trailer. I detta exempel kommer släpvagnen göras från en 1981 Chevrolet lång-bädd pickup. Saker du behöver
tigersåg med skärande blad
Grinder med metall slipskiva
5-tums c-kanal stål, 16 meter
Måttband
Trailer kopplare att matcha bogsera fordon
12-volts testlampa
avbitare
Wire crimpers
Jack
Jack står
Blue rumpa kontakter
släpvagnskablage kontaktdon
MIG svetsare
3/8- tums Ratchet och uttag
skruvnyckel set
Assistant
Visa fler instruktioner
1

hitta en lastbil. Du kan hitta erbjudanden på begagnade lastbilar någonstans från en skroten till craigslist.org. Leta efter en utan en motor men har en bärgning titel. Oavsett delar du ta bort från fordonets front kan säljas vidare. När du har hittat en bil, transportera det till din arbetsplats.
2

Jack upp den bakre delen av fordonet. Stöd ramen med domkraften. Ramen under hytten måste stödjas liksom området under sängen. Du kommer att separera de två sektionerna.
3

Unbolt och ta bort bensintanken från bilen med 3/8-tums Ratchet och uttag.
4

Kapa avgasröret under hytten med tigersåg. Ta sedan bort allt vad avgaser är kvar under sängen genom att skära bort ramen.
5

Skär ramen av lastbilen med tigersåg mellan hytten och sängen. Oroa dig inte om bromsledningar eller ledningar, så länge bensintanken är ur vägen, bör varje anslutning vara fina
6

Separat hytten och sängen med hjälp av en assistent.. Plocka upp en sida av sängramen och rulla tillbaka ifrån hytten, eller göra det motsatta, vad som fungerar för din arbetsplats.
7

Skär c-kanals stål med tigersåg i två 6-meters bitar.
8

Mät avståndet mellan änden av ramen på vagnen och sängen på båda sidor. Du vill att dessa siffror ska vara samma, så skär ramen med tigersåg på den längre sidan för att matcha den kortare, om numren är avstängda med mer än 1/2 tum. Om de är mindre än 1/2 tums mellanrum, slipa ner längre ram stubben med vinkelslipen och metallskiva tills de två sidorna matchen.
9

svetsa c-kanals stål till en " V "formen centreras på sängen med MIG svetsare. I mitten av V måste vara i mitten av trailern, ta mått, om nödvändigt
10

Svetsa resterande c-kanal över V-form för extra stöd
<.. br> 11

Svetsa släpet kopplingen till slutet av c-kanalen. Trailern kopplingen måste matcha skumt på dragfordonet. Kontrollera att det är en riktig match.
12

Anslut bakljus ledningar till en släpvagn sele med avbitare, crimpers och blå kontakter rumpa. Mest bogsera fordon har en avsättning för elkontakter --- köpa en släpvagn sele för sängen som tändstickor.
13

Hook upp sängen trailern till dragfordonet och dubbelkolla att allt fungerar. Bakljus ska fungera som avsett.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112342.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.