Vad krävs för att leverera en bil till Kanada?

Amerikaner bor i kant stater grensle Kanada är mycket mer bekant med kraven för att få en bil i vårt nordliga granne än de flesta. Efter allt, när du bor i Michigan och köparen av din bil är från Ontario, då vet du att vissa internationella fälgar måste hoppade igenom för för att transaktionen ska vara framgångsrikt completed.There finns vissa rutiner för att följa och dokument att fylla ut när permanent sjöfarten en bil till Kanada. Låt oss undersöka allt för att se om bilen uppfyller kraven för export. Godtagbara Fordon Till Salu

Kanada kommer inte att acceptera bara någon personbil från USA. Kanada välkomnar bilar som har konstruerats, tillverkats och certifierats av den ursprunglige tillverkaren för att uppfylla alla tillämpliga amerikanska Federal Motor Vehicle Safety Standards. Om du har gjort ändringar efter inköp av bilen, så du kan behöva ändra din bil därefter på egen bekostnad innan den kan skickas till Kanada. Kontrollera Kanadas sakprövning fordon listan för att se om ditt märke /modell kvalificerar för export, kontrollera uppgifterna med Kanadas justitiesekreterare importerade fordon och upptäcka vad undantagen är på plats
Förbered dina papper

Besök justitiesekreterare importerade fordon (RIV) hemsida och börja fylla i information om bilen du tänker leveranstid eller ta med till Kanada. Du kommer att krävas för att förklara vilken typ av fordon som importeras (personbil, motorcykel, lastbil), tillverkare och år byggt och om den importeras för delar eller bärgning.

Nästa, måste du välja en gränsövergång . Till exempel, om du planerar att skriva in Kanada från Michigan till Ontario, då du kommer att välja Detroit /Windsor som din korsning. Du kommer också att behöva välja en inspektion station i Kanada som Kanada Tire i Brampton, som kommer att undersöka ditt fordon. Slutligen, måste du identifiera vilken provins kommer att ge licensieringen för din bil.

Canada kräver att du skaffar dokumentation minns klartecken från RIV först innan du ordna för din bil som skall transporteras. Om din bil har rensats, då återkallelsen clearance är bra i 30 dagar, vilket innebär att du måste fylla i transport av din bil till Kanada inom denna tidsram.

USA Tullen kräver att du skickar dina dokument fordon titel, registrering och försäljning kvitton minst 72 timmar innan du exporterar din bil till Kanada. Kontakta den amerikanska hamn passerar kontoret direkt att kontrollera vilka dokument som de behöver och vilka förfaranden måste följas.

Räkna med att betala avgifter eller skatter till amerikanska tullen, den federala regeringen i Kanada, tillämplig kanadensisk provins och avsyningsstation längs vägen.
tredjepartsleverantör

del människor föredrar att använda en transport företag att flytta sin bil från USA till Kanada. Dessa företag kommer att driva eller dra din bil till Kanada och hantera alla pappersarbete för dig mot en avgift. Kontakta företag som Schumacher Cargo Logistics eller USA Kanada Autotransport för en prisuppgift.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112326.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.